Tarieven

Wijziging tarieven per januari 2023

Intake (90 min)

  • De kosten voor een intakegesprek zijn inclusief het opstellen van een therapieplan en gelden slechts voor het eerste consult.
110,-

Consult

  • De kosten voor een consult worden per tijdseenheid van 30 minuten in rekening gebracht. Dit geldt voor alle behandelingen.
100,- /60 min

Bij Praktijk Colinda van der Kraan kunt u terecht voor onder meer de volgende behandelingen: Shiatsu Massage, Orthomoleculair Consult, Bioresonantie, Bemer Therapie, DNA Onderzoek en meer.
Voor ieder van deze behandelingen geldt dat u met de grootst mogelijke zorg wordt omringd en de gehele behandeling op uw specifieke situatie wordt afgestemd.
Dat betekent ook dat geen enkele behandeling te vergelijken is met een andere: niet inhoudelijk en ook niet qua benodigde tijd, derhalve hanteert mijn Praktijk een uurtarief.

Therapie-inhoudelijke vragen via Whatsapp worden vanaf 1 juli 2021 niet meer beantwoord: deze kunt u stellen via de e-mail of per telefoon. De kosten hiervan zullen vanaf 1 juni 2021 worden doorberekend per tijdseenheid van 15 minuten. 
Consulten dienen op de afgesproken tijd te worden gevolgd. Bij annuleringen binnen 48 uur worden de kosten voor 100% in rekening gebracht. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Om mijn diensten zo professioneel mogelijk te houden en de kwaliteit die u van mij gewend bent te kunnen waarborgen, heb ik deze maatregelen moeten nemen. Ik vertrouw op uw begrip hiervoor.


Colinda van der Kraan